Äntligen har jag fått mitt drömhem!

Ska nu berätta något som jag har hållit hemligt för er länge, för att jag inte har vågat tro på att det är sant. För att jag har varit väldigt tveksam och att det är först nu som jag kan känna mig ganska trygg i det. Jag ska flytta till Dalarna, till Mora. Har alltid velat flytta in dit men har inte fått tag på något hus men nu har jag budat och budat och äntligen skrivit på. Är så lycklig, ska äntligen få komma dit jag vill och tror verkligen att det kan vara precis det som jag behöver.

Sen är det lite att fixa med nu också och jag kommer inte att göra det själv, det vet jag att jag inte kommer att orka. Då kommer det bli jobbigt istället för kul, vilket det såklart kan vara, men jag vill inte ha det så och jag har pengar så de tänker jag lägga ner på att ta hjälp med flyttstäd i Dalarna och det via AEA Keep Clean AB. Vet att det kommer att bli bra för flera av mina vänner som har flyttat och syrran också har tagit deras hjälp och varit väldigt nöjda, så finns väl inte direkt någon som helst anledning till att jag skulle ta och göra något som helst annat. Det blir bara exakt det där som jag ska se till att försöka få gjort och tror verkligen att det kan bli riktigt bra, det är det jag hoppas på.

Eller jag tror inte att det kommer att bli bra, jag vet att det kommer att bli bra. Både med den hjälp jag får med flyttstäd via AEA Keep Clean AB i Dalarna och med det nya boendet. Ser fram emot att påbörja en ny del av mitt liv.

Du gillar kanske också...